Autótuning Kamiontuning Traktortuning Motortuning
vasárnap, október 01, 2023

Hívjon most: +36 20 / 270 0700 vagy +36 20 / 410 7350

M-Protector magyar SCS-verzió extra erősségű bővítő lézerblokkoló fej első és hátsó lézer védelemre.


 

  • M-Protector magyar SCS-verzió extra erősségű bővítő lézerblokkoló fej!
  • 2010-es technologia.
  • Első és hátsó lézer védelemhez is !

 

Ára: 24,990 Ft
(ár az ÁFA -t tartalmazza)

Lézerblokkoló-kínálatunk legkedvezőbb árfekvésű lézerblokkoló családja! Teljesen új technológia, a magyarországi SCS 102-es és103-as lézeres traffipaxok ellen! Időkorlátozás nélküli blokkoló rendszer. Kiemelkedő újdonság az árkategóriájában, extra erősségű, vékony lézerérzékelő és blokkoló fej . Nagyon nagy előnye, hogy az eddig megszokott, olcsó kategóriájú lézerblokkolókkal szemben az eredeti 2 fejes rendszer nem 3 fejesre bővíthető, hanem a Blinder lézerblokkolóhoz hasonlóan legfeljebb 4 fej lehet a rendszerünkben, valamint az M Protector stabil blokkolási rendszerrel rendelkezik. Az M Protector lézerblokkoló a legújabb termékünk az alacsony árfekvésű blokkolóink között!

Megnövelt blokkoló erő. Ennek kifejezett előnye, hogy kevesebb és kisebb méretű fej felszerelése után is rendelkezésre áll a kellő blokkolási erő. Kevésbé problémás az elhelyezése, nincs szükség nagyobb mértékű bontásra, fúrásra-faragásra. Nem annyira feltűnő, ez a könnyebb felszerelés mellett esztétikai előnyökkel is jár.

Moduláris felépítése révén könnyen módosítható, bővíthető. A központi egység egyszerre 4 db lézerblokkoló fej vezérlését képes ellátni. Ha Ön elsőnek csak első vagy csak hátsó traffipax védelmet vásárol, a későbbiekben minden plusz költség nélkül további fejeket csatlakoztathat a lézerblokkoló központjához, csak a fejeket kell megvásárolnia. Kizárólag további lézerblokkoló fejet kell hozzákapcsolni, nincs szükség semmilyen plusz kiegészítőre vagy meglévő részegység kicserélésére.

Az új, magyar SCS-103 sorozatú lézeres Traffipax készülékek a világon szinte egyedülálló nagyfrekvenciás mérési periódussal dolgoznak. Ez nagyban megnehezíti a hagyományos lézerblokkoló rendszerek védelmi feladatát, melyek sok esetben a másodpercenként 200-szor is mérni képes SCS lézerek ellen már nem tudják kellő hatékonysággal felvenni a harcot.

Az M Protector hang- és fényjelzést ad az aktiválásról, valamint az önteszt állapotáról. Ha mérést érzékel, azonnal működésbe lép, a lézeres sebességmérő eszközt, fény- és hangjelzéssel is jelzi.

Magyarországon a 175/2003 (X.28.) Kormányrendelet hatályba lépését követően a radardetektorok és a lézerblokkolók nem tartoznak a „közbiztonságra különösen veszélyes eszközök” kategóriájába, tehát sem birtoklásuk, sem használatuk nem tiltott.

Lézerblokkolónk transzpondereit mindig tartsuk tisztán! Ezek optikai eszközök, tehát szennyeződés esetén a blokkolási hatásfok csökken! Az M Protector kinálatunk árszegmensében kiemelkedően stabil blokkoló: bár technikai tudása elmarad a csúcskategóriás és magas tudásszintű Target LT-400 és Laser Interceptor lézerblokkoló rendszereinkhez képest, viszont rendkívül kedvező ár-érték arányú készülék! Nagyteljesítményű, nagy méretű autó esetén mindenképpen lézerdiódás és szoftveresen programozható, frissíthető készüléket javaslunk.

Technikai jellemzők:

  • Magyar SCS verzió
  • Processzoros vezérlés
  • Vízálló, hőmérséklet- és napsütés álló
  • Minden, hazánkban használt lézeres traffipax ellen használható
  • Nincs téves vagy vakriasztás fotocellás ajtóra
  • Fény- és hangjelzés

Oszd meg ha tetszett

Bővebb Információ és Megrendelés:

06/20-270-0700 06/20-410-7350
info@bacartuning.hu

Beszerelési képek